Missatges

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - miquel

Pàgines: [1] 2 3 ... 10
1
Seguiment / Seguiment Novembre-Desembre 2022
« el: De Novembre 18, 2022, 18:30:45 p. m. »
Com que finalment sembla que arribarà un poc de fresca, en podem xerrar aquí

2
Seguiment / Re: Seguiment Hivern 2020-2021
« el: De Febrer 01, 2021, 16:56:11 p. m. »
Tomeu, ja he activat el català. S'hauria de veure bé ara.
Hola. Encara que me surt en angles

Vam fer proves amb Tapatalk un temps, però no me va convèncer gens ni mica.  Si algú sap res.
Un altre que prova!!!. No hi cap aplicació que faciliti l'us dels fòrums amb mòbils?  ::)

3
Seguiment / Re: MOR EN JOAN BUTLER
« el: D’octubre 28, 2015, 08:47:54 a. m. »
La meva intervenció no va néixer de cap alusió directe, sinó simplement perque creia que ho havia de fer.

Que opinau de les sugerències que fa en Quique?


4
Seguiment / Re: MOR EN JOAN BUTLER
« el: D’octubre 26, 2015, 11:50:45 a. m. »
Com a administrador no se com gestionar la situació.

No se el que s'espera d'un fòrum quan un usuari mor. El que sí se és que per un fòrum tots els usuaris han de ser tractats de la mateixa manera, i el que facem en aquest cas marcarà un precedent que s'haurà de cumplir en totes i cadascunes de les morts que ens afectin en el futur, sigui quin sigui el vincle sentimental que a nivell personal es mantengui.

S'ha de tenir en compte que els homenatges s'ofereixen normalment en nom d'una comunitat, no a títol personal. Per tant, el dolor personal d'una o 21 persones no guarda cap relació amb el que ha de ser un acte d'homenatge per la mort d'algú, que normalment està vinculat amb la vàlua d'aquella persona per a un colectiu determinat.


5
METEODEMALLORCA / Col·laboració amb Meteodemallorca
« el: De Desembre 03, 2013, 15:50:35 p. m. »
Com alguns ja sabeu, en Xalocada ha construit una pàgina d'allò més interessant, www.meteodemallorca.com

Ja que el projecte ens sembla interessant, des del fòrum li volem cedir aquest espai, perquè dugui a terme les comunicacions que cregui oportunes.

6
Preguntes i suggeriments / Re:Errada en els attach
« el: De Juny 09, 2013, 20:19:28 p. m. »
Aquests dies no he pogut mirar que havia passat, li pegaré una ullada aquests propers dies

7
Seguiment / Re:Seguiment mes de JUNY 2013
« el: De Juny 03, 2013, 10:13:46 a. m. »

8
Preguntes i suggeriments / Errada en els attach
« el: De Juny 03, 2013, 10:13:14 a. m. »
M'estava dedicant a verificar que en es fòrum tot funcionas be, i he detectat que es arxius que s'han adjuntat directament en es forum no els puc veure, i quan es descarreguen me dona error de format.

Em farieu un favor si poguessiu comprovar si vos passa lo mateix.


9
Preguntes i suggeriments / Tornam estar en marxa!
« el: De Maig 28, 2013, 07:34:51 a. m. »
Benvolguts usuaris del fòrum,

com alguns de vosaltres haureu notat, aquestes darreres 36hores hem experimentat problemes de connectivitat derivats d'un problema tècnic en es servidor on es troba allotjat es domini.

Alguns sabeu que han estat hores de nirvis i flestomies per sa incompetència des personal amb es que m'he vist obligat a intentar contactar.

M'agradaria agrair es suport rebut per totes ses persones que s'han preocupat, i en especial a Cazatormentas i en es seu equip, per haver-nos permès obrir un tòpic especial en es seu seguiment.

Únicament demanar-vos disculpes per ses molèsties ocasionades i si mai heu de contractar un domini, s'administrador d'aquest fòrum, per experiència pròpia, vos comunica que Piensasolutions NO és una opció a tenir en compte.

Salutacions a totes i tots!

10
Seguiment / Seguiment mes de febrer 2013
« el: De Gener 30, 2013, 23:30:26 p. m. »
En aquest tòpic podrem fer es seguiment d'aquest febrer de 2013.

Per cert, es demana que a partir d'ara s'intenti que es missatges publicats en aquest tema s'ajustin el màxim possible en es seguiment.

11
Seguiment / Seguiment de models (Final Hivern 2013)
« el: De Gener 30, 2013, 23:16:04 p. m. »
Benvolguts usuaris,

Tot i que fins ara es seguiment de models ha estat un tema únic que no ha canviat amb el pas des temps, creiem que ha arribat el moment de començar a fraccionar una mica aquest seguiment, per tal que en un futur ens sigui més fàcil acudir-hi. Donat que hi ha mesos en què no hi ha res a seguir i aquest tema estaria pràcticament buit segurament s'optarà per obrir un seguiment de models per cada estació de s'any. 

Sa raó d'obrir-lo ara, i no esperar a principis de primavera és perquè a partir d'ara aquest tema patirà un petit canvi referent en es contingut que s'hi publica. Es demana que a partir d'ara es contingut es centri en anàlisi de models i comentaris objectius referents als mateixos.

Per cert, quan s'adjuntin imatges de models es demana que es faci ús d'enllaços permanents.

Es preferible que es comentaris subjectius referent en es models i ses seves pifies es facin a altres temes on resulti més addient. 

pd: aquest tema estarà actiu a partir de dia 1 de febrer

12
Preguntes i suggeriments / 1 de febrer. Alguns canvis al fòrum
« el: De Gener 24, 2013, 12:03:42 p. m. »
L'administració i moderació d'aquest fòrum avisa que a partir del proper 1 de febrer s'aplicaran alguns canvis en el fòrum. Aquest cop no seran canvis de disseny, sinó que seran canvis relatius al contingut de determinats temes de l'apartat de seguiment.

Donada la dispersió del contingut dels missatges que es publiquen al seguiment de situació i al seguiment de models, s'establiran algunes normes referents als missatges que hi poden ser publicats.

-Seguiment de situació:  s'acceptaran comentaris que facin referència al propi seguiment de la situació. S'acceptaran també comentaris sobre models a curt termini (24-36h com a màxim). Tot altre tipus de comentari s'haurà de publicar a l'indret corresponent.

-seguiment de models: s'acceptaran únicament aquells comentaris que suposin algun tipus d'anàlisi objectiu sobre els models. D'igual manera, també s'acceptaran preguntes referents a interpretació de situacions que apareixin als models. Ara bé, el que no s'acceptarà a partir de l'1 de febrer són missatges sense contingut analític sobre els models. Aquests missatges hauran d'anar a un tema aposta que s'obrirà a off-topic.

Per poder dur a terme tota aquesta tasca s'equip de moderació patirà alguns canvis que es faran publics abans de l'1 de febrer.

Vos agradaria proposar algun canvi més al fòrum?

13
Seguiment / Re:Seguiment mes de GENER 2013
« el: De Gener 07, 2013, 21:38:49 p. m. »
Avis: Entorn a les 23h s'han de dur a terme unes proves al fòrum que requeriran la seva posada en mode manteniment durant uns instants.


14
Seguiment / Re:Seguiment mes de GENER 2013
« el: De Gener 04, 2013, 01:50:04 a. m. »
S'ha dut a terme una actualització al fòrum. Per comentaris al respecte acudiu al següent tema

http://www.meteobaleares.com/foro/index.php?topic=742.0

15
Preguntes i suggeriments / Actualització del fòrum
« el: De Gener 04, 2013, 01:47:58 a. m. »
Notareu que el fòrum té un aspecte distint. He duit a terme l'actualització a la versió 2.0.3, per això té un aspecte molt semblant a altres fòrums que tots coneixem.

Si detectau algun problema agraïria que m'ho donassiu a conèixer. És bastant probable que hi hagi algunes errades amb l'idioma, he tengut alguns problemes amb la instal·lació del paquet de llengua catalana.


Pàgines: [1] 2 3 ... 10