Autor Tema: CAMPANYA DE SOCIS 2012  (Llegit 1559 cops)

Desconnectat SOMIB

 • Boirina
 • *
 • Missatges: 24
  • Veure Perfil
  • Correu
CAMPANYA DE SOCIS 2012
« el: D’abril 01, 2012, 22:40:48 p. m. »
Bones!

Vos inform que fa unes setmanes que s'ha iniciat la campanya de socis 2012. Els que vareu ser socis de la SOMIB al llarg del 2011 haureu rebut un correu per tal de renovar la quota la soci.

Recordau que la SOMIB no és res sense els seus socis. Per tal de tenir força davant de les institucions necessitam estar recolçats per un nombre important de socis. Recordau també que la SOMIB és una organització sense ànim de lucre i que una de les fonts de finançament són les quotes dels socis i per tal de tirar endavant determinats projectes se necessita partir d'un mínim de capital.

Aprofit per recordar-vos que entre els beneficis de ser socis de la SOMIB s'hi inclou rebre el butlletí periòdic de la SOMIB, rebre informacions diverses que vos puguin interesar, contribuir a l'adquisició i l'instal·lació d'estacions automàtiques a llocs clau de la nostra geografia, així com accedir a descomptes en algunes activitats(cursos organitzats per la SOMIB o pel Col·legi Oficial de Geògrafs, assistències a determinats events, etc).

Si voleu ser socis de la SOMIB (i no heu rebut el correu per renovació de quotes) o bé si no éreu socis de la SOMIB al 2011 i ho voleu ser al 2012 o simplement rebre més informació, enviau un correu sol·licitant la informació o la butlleta d'inscripció a:

 somib.meteo@gmail.com


Moltes gràcies!

Junta directiva de la Societat d'Observadors Meteorológics de les Illes Balears (SOMIB). 

Desconnectat SOMIB

 • Boirina
 • *
 • Missatges: 24
  • Veure Perfil
  • Correu
Re: CAMPANYA DE SOCIS 2012
« Respondre #1 el: D’abril 20, 2012, 23:05:42 p. m. »
Aprofitam per recordar-vos que tots aquells que volgueu ser socis de la SOMIB i que heu comprat un meteocalendari del 2012 obtindreu una reducció important de la quota. Recordau que les quotes anuals per ser soci de la SOMIB són:

- 25 euros anuals quota estàndard.
- 15 euros anuals per estudiants, aturats o membres del Col·legi oficial de Geògrafs de les Illes.
- 13 euros anuals per aquells que han comprat un meteocalendari 2012.
- 10 euros anuals pels estudiants, aturats o membres del Col·legi oficial de Geògrafs que hagin comprat un meteocalendari 2012.

Vos informam que la reducció per adquisició de meteocalendari 2012 només s'aplicarà a les inscripcions que es facin fins els 15 de maig. Per tant, si heu comprat el calendari i voleu ser socis de la SOMIB aprofitau per fer la inscripció abans del 15 de maig.

Si voleu més informació podeu enviar un correu a la SOMIB: somib.meteo@gmail.com.

Pensau que la força d'una associació davant les institucions i davant la societat és tan més gran quan major és el nombre de socis que té.  ;)