Instrumental meteorologic > Estacions meteorologiques

Meteofelanitx.com - Dades a Sant Salvador 510 mts!

(1/25) > >>

Felanitxer:
Molt bon vespre a tothom! Avui, divendres dia 21 de gener de 2011 vos escric per a comunicar-vos una notícia espectacular que de ben segur vos farà badar la boca a tots els meteofrikis!

Señors! Desde avui mateix contam amb una nova estació Davis Vantage Pro2 situada al punt més alt del Puig de Sant Salvador, a més de 500 metres d'altura. Unes dades que els dos arquitectes d'aquesta idea, jo mateix i en xalocada volem compartir amb tots voltros, de moment mitjançant www.meteofelanitx.com i posteriorment aquestes dades també seran publicades al web meteoclimatic.

Abans de res però m'agradaria deixar ben clar que el camí que hem fet per arribar fins aquí no ha estat precisament un camí de roses. Tot el contrari, ens hem trobat amb molts de obstacles que amb caparrudesa hem acabat superant. De fet, del dia que vam començar a moure tot aquest trui, fins a dia d'avui ha passat més d'un any i mig! Hem de tenir en compte que Sant Salvador pertany al terme municipal de Felanitx però que està sota el control del bisbat. Hem hagut de tenir en compte molts de factors del tipus: a Sant Salvador no tenim internet, a Sant Salvador hi ha part de les antenes més poderoses de Mallorca amb les possibles interferències que això ens podia comportar, necessitam els permisos del bisbat així com també el consentiment de l'ajuntament de Felanitx perquè ens recolzes en aquest camí, també necessitam corrent, ordinadors, un lloc on poder resguardar tota aquesta instal·lació, entre moltes altres.

Bé, la nostra il·lusió no ha tengut barreres i al final la tenim aquí. Tota la vida recordaré el dia en que vaig anar a visitar a nen Jaume (Xalocada) a la policlínica quan l'acabaven d'operar del cor i sabent que les coses s'havien tornat a complicar i hauria de tornar a passar per quiròfan. Idò si, sabeu que me va dir en aquells moments? "com dus les negociacions amb el tema de Sant Salvador?" "Tomeu! puny fort que en sortir d'aquí és el primer que hem de fer, i Tomeu, ho aconseguirem!" aquestes dues frases. Per tant no vos estranyeu de tota la feinada que ha fet en Jaume en tot això. Dissabte passat l'anarem a instal·lar a Sant Salvador i fins avui ens hem trobat amb mil i un problemes, d'internet, de sofware, d'ordinador... i en Xalocada hi ha fet una animalada de feina, pujant moltíssimes de vegades allà dalt fins que avui sembla que de moment (tocau fusta) tenim dades, quan ens trobem davant una situació meteorològica d'allò més interessant. Realment hem tengut dies que estavem desesperats perquè no trobavem la solució als problemes, però amb feina i ajuda d'altra gent molt entesa en el tema, ho hem aconseguit. Es per això que volem donar les gràcies a molta de gent, però especialment a n'Elea, a nen G-force, a nen Quiquetor, a l'ajuntament de Felanitx, a nen Paco de Wifibaleares, a nen Jesús i a nen Pere batle de Sant Salvador, als tècnics d'ordinadors que ens han ajudat i a tota aquella gent que poc o molt han posat el seu granet d'arena.

Així per tant, ja ho sabeu! A partir d'avui i durant un període de temps podreu trobar totes aquestes dades al web www.meteofelanitx.com i posteriorment també les traslladarem a meteoclimatic. Estau tots convidats a visitar-nos i si voleu també a donar els vostres consells. Au, a disfrutar s'ha dit!

Xalocada, ets lo puto crack!

Nurastorm:
Enhorabona !!!!!! Un gran punt per la estació i després de tots els problemes encara mes valor vos don.
Sincerament.

Zuco:
Xalocada, Felanitxer, i tots els que heu ajudat:Impressionant   :o :o :o

Volem veure fotos  ;D

Xalocada:
Unes fotos de s´instalació de sa Davis ;)

Twin:
Tomeu i jaume sou dos cracks de primera :) aquestes dades serán or, i som ben conscient que no ha estat facil, pero es resultat val molt la pena

Gracies per aquest regal

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version