Autor Tema: Classica Torrada des meu grup Facebook " Sa Fosca"  (Llegit 1731 cops)

Desconnectat gorgblau

  • brusca
  • ****
  • Missatges: 996
  • Tobogan d'en balti
    • Veure Perfil
Classica Torrada des meu grup Facebook " Sa Fosca"
« el: De Desembre 04, 2015, 10:06:23 a. m. »
Estau tots convidats! Qui vulgui venir ens veim alla  8) 8) 8)

Bones, com ja es habitual, aquesta temporada celebram novament una quedada d'agermanor des grup des Facebook " Sa Fosca."

He escollit una data pre-nadalenca, per aixi iniciar junts ses festes de Nadal i sa temporada de foguerons tot d’una tongada!

Sa torrada la celebrarem el proper Dissabte 19 de Desembre, a partir de les 12:00, alla mateix on ho celebrarem es Gener d'aquest any 2015, a les terras de sa finca des Gorg Blau, just a nes punt quilometric 27 de sa carretera d'Escorca, aprop de s'acueducte de Turixant, es molt facil de trobar, just a nes punt quilometric 27 veureu uns globus seguiu-los uns 200 metres per un antic cami de carboers i arribareu abaix a unes marjades.  8) es molt facil hi haura gent i indicacions per tot.

Com sempre cadescu s'haura de dur lo seu per torrar, pa i carn, i despres entre tots aportarem una mica i anau diguent qui dura coses per picar, i coses de postre etc...

Tambe hem de gestionar qui pot dur dues taules d'aquestes plegables, per posar tot lo de picar i es postre etc...i tambe qui dura es tema; bosses de fems, torcaboques, plats de plastic, tassons de plastic.

Com sempre, esper que sigui una jornada completa d'agermanor on poguem fer sa xerrada i coneixer nova gent.

Ens veim el proper Dissabte 19 de desembre!
Salut i Visca Mallorca.
Visca Mallorca!!!