Missatges

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Temes - pinero_87

Pàgines: [1]
1
METEOPINA / Nou format i productes globals
« el: De Gener 09, 2016, 17:39:31 p. m. »
Hola a tots! escric per aqui per informar-vos que he canviat un poc l'estructura de la pàgina perque sigui mes accessible a la informacio. També hi ha alguns formularis dins la pàgina que es poden completar i enviar per tal de millorar la presentacio de la informacio https://sites.google.com/site/meteopina/questionari-per-a-la-millora-del-lloc.

A més, he incorporat alguns mapes interactius a nivell Global per dades GFS a 50km, que s'haurien d'actualitzar diàriament. Nomes son algunes variables i presenten la informació del dia seguent amb la idea d'oferir informació a molt curt termini. Si vos animau, podeu pegar-hi un cop d'ull https://sites.google.com/site/meteopina/prediccions-meteorologiques/prediccions-gfs-50km. Probablement vagi afegint alguna coseta mes al llarg d'aquests dies :) .

Records i salut

2
METEOPINA / Seguiment radar
« el: De Març 04, 2015, 12:26:41 p. m. »
Hola a tots, vull escriure expressament perque he desenvolupat una nova secció a la meva pàgina basada en l'anàlisi del radar. A partir del tractament d'imatges del radar de AEMET per a les Illes Balears es presenten estimacions del ritme de pluja a les localitats de les Illes (uns 266 pobles). S'actualitza cada 10 minuts, com el radar de l'AEMET i pot ser interessant comparar els acumulats registrats amb l'estimació del radar i els litres que registrau a les estacions meteorològiques. Tot i així hi ha una sèrie de problemàtiques que impedeixen obtenir acumulats fiables (algunes vegades el radar te errades i no dona sortida i la relació entre reflectivitat de radar i ritme de precipitació depen de molts factors, així com la presencia de falsos ecos de radar que poden perturbar les mesures). En resum tenim de moment :

Analisi de la darrera imatge de radar  (cada 10 minunts actualitzat)
Analisi de les 3 darreres hores de radar (cada 10 minunts actualitzat)
Analisi diari (actualitzat al fina de cada dia)

Be, vos pas s'enllaç on podeu trobar tots els productes derivats de l'anàlisi operacional :
https://sites.google.com/site/meteopina/analisi-del-radar-ib

I unes dades del ritme de precipitació per la ultima sortida vàlida de radar, producte que tambe s'inclou a l'apartat mencionat :

04/03/2015 a les 11:40
1.0 L/h  s'Esgleieta                   
1.0 L/h  Manresa                       
1.0 L/h  Mancor de la Vall             
1.0 L/h  es Morer Vermell             
1.0 L/h  es Mal Pas                   
1.0 L/h  Cala Fornells                 
1.0 L/h  Alcúdia                       
0.5 L/h  Sineu                         
0.5 L/h  Llubí                         
0.5 L/h  Galilea                       
0.5 L/h  es Camp de Mar               
0.5 L/h  es Barcarès                   
0.5 L/h  Ciutadella                   
0.5 L/h  C'an Picafort                 
0.5 L/h  Cala'N Blanes                 
0.2 L/h  Port de Pollença             
0.2 L/h  Pina                         
0.2 L/h  Cala Santandria 

Be, si teniu curiositat esteis convidats a visitar-ho a la meva pàgina i podem comentar per aqui qualsevol dubte (posiblement en tenir mes temps fare un apartat introductori). Si veis evidencia de coses extranyes, les podeu comentar. Records a tots

Pàgines: [1]