Missatges

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Temes - SOMIB

Pàgines: [1]
1
SOMIB / DESCOMPTE "CURS APLICACIONS CLIMÀTIQUES DELS SIG" PER SOCIS SOMIB
« el: De Juny 17, 2012, 11:05:27 a. m. »
Vos informam que tots els socis de la SOMIB tenen un descompte important en la inscripció al curs "Aplicacions Climàtiques dels Sistemes d'Informaciño Geogràfica" (25h) que s'impartirà els dies 11,12 i 13 de juliol a l'edifici Sa Riera c/Miquel dels Sants Oliver, de Palma.

El preu estandard és de 250 euros però els socis de la SOMIB el preu és de 125 euros.

Si voleu més informació sobre el curs:
 http://www.fueib.org/ca/formacio/183/aplicacions-climatiques-dels-sistemes-d-informacio-geografica.htm

 ;)

2
SOMIB / CAMPANYA DE SOCIS 2012
« el: D’abril 01, 2012, 22:40:48 p. m. »
Bones!

Vos inform que fa unes setmanes que s'ha iniciat la campanya de socis 2012. Els que vareu ser socis de la SOMIB al llarg del 2011 haureu rebut un correu per tal de renovar la quota la soci.

Recordau que la SOMIB no és res sense els seus socis. Per tal de tenir força davant de les institucions necessitam estar recolçats per un nombre important de socis. Recordau també que la SOMIB és una organització sense ànim de lucre i que una de les fonts de finançament són les quotes dels socis i per tal de tirar endavant determinats projectes se necessita partir d'un mínim de capital.

Aprofit per recordar-vos que entre els beneficis de ser socis de la SOMIB s'hi inclou rebre el butlletí periòdic de la SOMIB, rebre informacions diverses que vos puguin interesar, contribuir a l'adquisició i l'instal·lació d'estacions automàtiques a llocs clau de la nostra geografia, així com accedir a descomptes en algunes activitats(cursos organitzats per la SOMIB o pel Col·legi Oficial de Geògrafs, assistències a determinats events, etc).

Si voleu ser socis de la SOMIB (i no heu rebut el correu per renovació de quotes) o bé si no éreu socis de la SOMIB al 2011 i ho voleu ser al 2012 o simplement rebre més informació, enviau un correu sol·licitant la informació o la butlleta d'inscripció a:

 somib.meteo@gmail.com


Moltes gràcies!

Junta directiva de la Societat d'Observadors Meteorológics de les Illes Balears (SOMIB). 

3
SOMIB / 1ª ASSEMBLEA Socis SOMIB
« el: De Maig 25, 2011, 17:39:25 p. m. »
El proper divendres 27 de maig, a les 19:30h i en l'aula 17 de l'edifici de l'Aulari del Campus de la UIB tindrà lloc la 1ª Assemblea general de la SOMIB.

Els que no sou socis de la SOMIB també estau convidats a assistir-hi i conèixer què fem i què volem fer a la Societat d'Observadors MEteorològics de les Illes BAlears (SOMIB).

Vos esperam!  ;)


SOMIB

4
SOMIB / BUTLLETÍ PERIÒDIC DE LA SOMIB
« el: D’abril 13, 2011, 20:53:51 p. m. »
En els propers mesos s'enviarà a tots els socis el primer nombre d'un butlletí periòdic que editarà la SOMIB amb informacions diverses.

S'ha enviat un correu electrònic a tots els socis per tal que participin activament en la tria d'un nom per aquesta modesta publicació. Entre els nom que ens arribin es farà una tria i una posterior votació pública per triar el nom final de la publicació periòdica.

S'espera que el primer nombre estigui enllestit a finals de juny.

Esperam les aportacions dels socis sobre alguns possibles noms. Feu les aportacions al correu electrònic de la somib   somib.meteo@gmail.com

Gràcies!

 ;)

5
Concursos / ELS GUANYADORS AL BUTLLETÍ DE LA SOMIB
« el: De Febrer 01, 2011, 18:14:26 p. m. »
Els socis de la SOMIB rebran cada any 1 ó 2 còpies d'un butlletí digital amb notícies, dades meteorològics, petits estudis, etc, el qual s'anirà fent amb aportacions (en forma de petits articles) d'aquelles persones interessades.


Xerrant amb l'administrador de MeteoIllesBalears, varem quedar que les fotos guanyadores dels diferents concursos també apareixeran en aquest butlletí electrònic elaborat per la SOMIB. Per tant, a veure si vos animau a penjat fotos!

Recordau que aquest butlletí editat per la SOMIB només el rebràn els socis.


6
SOMIB / CONTACTE AEMET-ASSOCIACIONS D'AFECCIONATS A LA METEOROLOGIA
« el: De Gener 04, 2011, 15:29:29 p. m. »
Be idó, vos pos a continuació la transcripció literal d'un correu que hem rebut a la SOMIB procedent del responsable nacional de l'AEMET, el sr Ángel Rivera:


Estimados amigos,

Soy Ángel Rivera, responsable de Comunicación de la Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) y me dirijo a ustedes como responsables de las distintas asociaciones de aficionados a la Meteorología de las que tenemos noticia con el fin de abrir un diálogo que nos lleve a conocernos mejor y a establecer líneas de cooperación que redunden  en beneficios y ventajas para unos y otros  en la línea de conseguir el mejor servicio público posible.

De acuerdo con ello queremos conocer sus opiniones sobre las posibles vías de colaboración que pudieran existir entre AEMET y los aficionados a la meteorología. Tras el estudio de las contestaciones que recibamos de ustedes y de las posibilidades que existan por nuestra parte, celebraríamos probablemente una reunión en la sede de la Agencia, con objeto de dialogar sobre todo ello y, si procede, empezar a establecer líneas eficaces de colaboración.

Le pido por tanto que me envíe las reflexiones y comentarios que estime oportuno a este respecto o sobre cualquier otro tema que pueda estimar conveniente en relación con AEMET. Por mi parte les mantendré informados de la evolución de esta iniciativa.

Saludos cordiales,


Angel Rivera
Coordinador del Área de Información Meteorológica y Climatológica
AGENCIA ESTATAL DE METEOROLOGIA (AEMET)

Com podeu veure volen conèixer les possibles vies de col·laboració entre afeccionats i AEMET. Pos aquí aquest correu per tal que aporteu què podem aportar els afeccionats a l'AEMET.

Aprofit també per recordar-vos que en cas d'arribar a algun acord entre SOMIB i AEMET seran els socis de la SOMIB els que seran informats i els primers a ser considerats a l'hora de possar en marxa els projectes de col·laboració que es puguin formalitzar. Per això aprofit per recordar a tots els interessats que vos podeu inscriure com a socis de la SOMIB (ho podeu fer llegint el link següent):
 
http://www.meteobaleares.com/foro/index.php?topic=278.0


Sembla que l'AEMET S'ha posat les piles! ;)

7
off-topic / METEOCAFÉ DILLUNS 3 de GENER
« el: De Desembre 28, 2010, 21:19:18 p. m. »
Bé, avui alguns membres de Meteobaleares i de la SOMIB hem pogut veure el 1r calendari i la veritat és que ha quedat bastant xulo. Dilluns dia 3 de gener hem de recollir la totalitat dels calendaris i creiem oportú organitzar un meteocafé per donar el respectiu calendari a tots el que ho heu pagat.

Per tant, convocam un meteocafé:

DIA: dilluns 3 de gener
LLOC: a Ca'n Muntant (Establiments)
HORA: a partir de les 17:30h i fins que ens cansem

Evidentment està convidat tothom i no només la gent que hagi de recollir calendari!Perdonau els moderadors si no he obert el topic en el lloc més convenient però he decidit obrir-ho aquí ja que és el lloc més visitat!

Ens veim dilluns!  ;)

Aprofit per recordar que el mateix dilluns podeu dur la butlleta d'inscripció (els que volgueu) per ser soci de la SOMIB durant el 2011. Aquells queho volgueu fer per correu electrònic recordau visitar:

http://www.meteobaleares.com/foro/index.php?topic=278.0

 ;)
 

8
SOMIB / QUÈ ES LA SOMIB?
« el: De Novembre 19, 2010, 20:13:13 p. m. »
Aprofitarem aquest subforum de meteobaleares per donar a conèixer una miqueta més què és la SOMIB i quins són els seus principals objectius, ja que probablement alguns dels usuaris registrats a meteobaleares no coneixen encara aquesta associació.
Evidentment, segur que després de llegir tota la informació que apareix a continuació vos apareixeran dubtes. Demanau en aquest mateix subforum tot allò que no acabeu d'entendre o qualsevol dubte que tingueu!


* QUÈ ÉS LA SOMIB?:
La SOMIB és la Societat d’Observadors Meteorològics de les Illes Balears, una associació sense ànim de lucre que va ser acceptada en el registre d’associacions i contituïda oficialment com a tal al llarg de l’estiu de 2009.

Aquesta associació ha estat una iniciativa d’un grup d’afeccionats a la meteorologia, la majoria dels quals participen activament com a usuaris registrats de meteobaleares.

El President actual de la SOMIB és el senyor Joan Cubells (forero Perejal).
El secretari de la SOMIB és el senyor Enrique Rodríguez (forero Quiquetor).
S’ha de dir que la direcció de la SOMIB es completa amb 1 tresorer i 2 vocals més.

* QUIN SÓN ELS PRINCIPALS OBJECTIUS DE LA SOMIB?:
Per tal que conegueu un poquet millor els motius de la constitució d’aquesta associació val la pena que donem a conèixer els principals objectius:

- Promoure l’observació del temps atmosfèric i el coneixement en l’àmbit de la meteorologia, la climatologia i ciències afins, dins l’àmbit territorial de les Illes Balears.

- Difondre la recollida d’informació meteorològica a nivell social amb activitats de promoció, vetllant per la qualitat d’aquesta informació.

- Promocionar la recollida de dades meteorològiques normalitzades i de qualitat que afovoreixin el seu aprofitament científic i el seu tractament informàtic.

- Organitzar trobades, jornades, fòrums, congressos i altres activitats de formació sobre meteorologia, climatologia i recollida de dades.

- Col·laborar amb els organismes oficials de Meteorologia i Climatologia, i les seves xarxes de recollida de dades.

- Publicar periòdicament un butlletí per a la difusió i comentari de dades sobre observació, temps, clima,..., així com materials en qualsevol suport (imprès, electrònic, audiovisual, informàtic,...) sobre la realitat meteorològica i climàtica de les Illes Balears i les seves tendències futures.

* COM PUC SER SOCI DE LA SOMIB?:
Com tota associació, per tal de poder dur a terme els seus objectius necessita de la subvenció de diferents entitats i de la força d’un bon grapat de socis. Sense socis una associació no és res!.

Per tant, la SOMIB vol ser l’associació i el punt de trobada de tots aquells afeccionats i professionals de la meteo que ho vulguin.

Les quotes anuals de subscripció a la SOMIB són:
- 30 euros anuals el soci estàndard.
- 15 euros anuals en el cas d’estudiants, aturats i col·legiats del Col·legi de Geògrafs (evidentment s’hauran d’acreditar aquestes condicions per obtenir aquesta quota)

S’ha de destacar que s’ha arribat a un acord amb meteobaleares i les persones que ho desitgin podràn ser socis de la SOMIB simplement pel fer d’aquirir un dels calendaris que editen conjuntament meteobaleares i la SOMIB. És a dir, l’adquisició del calendari supossarà la possibilitat (si així se desitja) de ser soci de la SOMIB al llarg de l’any 2011. Evidentment les persones interessades hauran d’omplir una butlleta d’inscripció oficial a la SOMIB, tot i que aquesta inscripció es podrà fer per correu electrònic (ja penjarem aquest document en la web de meteobaleares en les properes setmanes).

* QUINES SERVEIS TENC COM A SOCI DE LA SOMIB?:
Com a soci de la SOMIB rebràs al llarg de l’any (cada trimestre o cada semestre) un Butlletí on es recollirà informació sobre cursos i xerrades d’interès així com petits treballs d’investigació, anàlisi de dades d’estacions meteorològiques, relats sobre situacions meteorològiques especials, ...

Així com la SOMIB vagi creixent s’oferiran descomptes per l’assistència a determinats cursos.Esper que tota aquesta informació vos sigui d'interés.


Atentament,

Enrique Rodríguez
Secretari de la SOMIB

Pàgines: [1]